ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

7 Tem 2016

Hadise'nin plajında büyük kavga! Kafasında şişe kırdılar...


Pop yıldızı Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum'daki 'La Plaj' isimli mekanda ortalık birbirine girdi. Kavgaya tutuşan iki grup birbirine bardak ve şişelerle saldırdı.

Hadise'nin sahibi olduğu Bodrum'daki 'La Plaj' isimli mekanda Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun sahne performansı sırasında izleyiciler arasında bulunan iki grup kavga etti.

Olayın nedeni; bir müşterinin Ozan Çolakoğlu'ndan şarkı istemesinin ardından Çolakoğlu'nun şarkıyı çalmak istememesi, ardından da ünlü müzisyenin korumasının sert tepki gösterip şarkı isteyen müşterinin kafasında şişe kırmasıydı.


600’e yakın müşterinin üzerlerine doğru geldiğini gören Çolakoğlu, hamile olan eşini o kalabalıktan kaçırarak mekanan arka tarafından kaçmaya çalıştılar. Birçok genç ise Gülşen’in yanına sığınarak adeta korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar.

Şişelerin havada uçuştuğu kavga büyüyünce Ozan Çolakoğlu DJ kabininden inip hemen 3 aylık hamile olan eşi Gülşen'i alarak mekanın arka kapısından hızlıca ayrıldı. Çiçeği burnunda anne adayı Gülşen çıkan olay ile ilgili olarak "Olur böyle şeyler" dedi.



Sözcü

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder