ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

28 Kas 2015

Efkan Ala ve Bekir Bozdağ'dan Tahir Elçi açıklaması!


Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesiyle ilgili İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ortak açıklama yaptı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala şunları söyledi:

Araç içerisinden güvnlik görevlilerimize silahlı saldırıda bulunulmuştur. Saldırıda 1'i ağır 2 polisimiz yaralanmıştır. Olay sırasında çıkan çatışmada Diyarbakır Barosu BAşkanı Sayın Tahir Elçi hayatını kaybetmiş, 1 basın mensubu da yaralanmıştır. Diyarbakır Baro Başkanı sayın Tahir Elçi'ye Allah'tan rahmet diliiyorum.

Olayla ilgili 2'si mülkiye baş müfettişi, 2'si polis baş müfettişi görevlendirilmiştir. Olay bütün yönleriyle açıklığa kavuşturulacaktır.

Bekir Bozdağ şunları söyledi:

Meydana gelen terör sladırısı sonrası şehit polisimize Allah'tan rahmet diliyorum. Çatışma sırasında hayatını kaybeden Tahir Elçi'ye de Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine de baş sağlığı diliyorum. Adli ve idari tahkikat sürdürülmektedir.

OTOPSİYE AİLESİNDEN VE BARO TEMSİLCİLERİNDEN İNSANLAR DA VAR

Ailesinin, Baro temsilcilerinin de olduğu ortamda otopsi işlemi devam etmektedir. Dileğimiz olayın kısa sürede aydınlatılmasıdır. Bu süreçte sosyal medyadan yapılacak yanlış ve kirli değerlendirmeler yanlış yönlendirmelere neden olabilir. Bu saldırı aziz milletimizin dirliğine yönelik bir saldırıdır. Bu konuda soruşturma ve görev yapanlara güvenmeliyiz. Kısa zamanda olay aydınlatılacaktır.



Posta.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder