ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

25 Ağu 2015

Tuzla Piyade Okulu'nda yangın!

İstanbul Tuzla Piyade Okul Komutanlığı'nda yangın çıktı. Ormanlık alanda başlayan yangın yerleşim bölgelerine de sıçradı
Tuzla'da askeri alanda çıkan yangın nedeniyle D-100 karayolunun Edirne istikametinin trafiğe kapatıldığı bildiriliyor. Bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.
YANGIN HER GEÇEN DAKİKA BÜYÜYOR! 
Tuzla'da askeri alan içinde bulunan ormanlık alanda yangın çıktı. Görgü tanıklarına göre alevler her geçen dakika büyüyor ve daha geniş alana yayılıyor. Alevlerin rüzgarın da etkisiyle ilerlediği bölgenin yakınında İçmeler mahallesinin bir bölümü, yerleşim yerleri bulunuyor. O evlerden birinde yaşayanlar alevlerin genişlemesinden endişelenirken bir yandan da görüntü çekti. Öte yandan bölgeye itfaiye araçlarının yanısıra havadan söndürme için helikopter yönlendirildi. Yangının başladığı alanın Tuzla Jandarma Komutanlığı içinde yeraldığı belirtiliyor. Yangın, İstanbul'un çeşitli noktalarında böyle görüntülendi. Tuzla'daki askeri bölgede ormanlık alanda meydana gelen yangına ait fotoğraflar sosyal medyada paylaşıldı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder