ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

2 Haz 2017

Mustafa Ceceli Bakara Suresi'nden bir ayet paylaştı!

9 yıllık eşi, oğlunun annesi Sinem Gedik'ten 8 gün önce boşanan şarkıcı Hacı Mustafa Ceceli’nin sosyetik güzel Selin İmer ile aşk yaşadığını daha önce sizle paylaşmıştık. Mustafa Ceceli, eleştirilere Bakara Suresi'nin bir ayetini paylaşarak yanıt verdi.

Ortaya çıkan aşk fotoğraflarından sonra Mustafa Ceceli'nin Miami'ye gittiği biliniyordu. Sessizliğini bozan Mustafa Ceceli şu açıklamayı yapmıştı:

İlgili haber;Tuvana Türkay'dan olay açıklama!

''Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz...

İlgili haber;Mustafa Ceceli aşkı seçti!

Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz... Dönünce evleneceğiz.''
           

Sinem Gedik ise eski eşinin boşanır boşanmaz Selin İmer'le fotoğraflarının ortaya çıkmasını ve ''Evleneceğiz'' açıklamasını sindiremedi.
İlgili haber;Mustafa Ceceli ve Selin İmer Miami'ye uçtu!

Yıllarını birlikte geçirdikleri, Kanlıca sırtlarındaki hatıralarla dolu evi gözden çıkardı. Aldığı kararı hemen uygulamaya koyup bir emlak şirketini yetkilendiren Sinem Gedik, 12 milyon dolar istediği dört katlı villayı boşalttı.

İlgili haber;Kim bu Selin İmer?

Mustafa Ceceli'nin Selin İmer ile evleneceğini duyurmasından sonra sanatçının fanlarından tepki yağdı. Kendilerine 'cecelist' adını veren hayranları Mustafa Ceceli hakkında sosyal medyada binlerce yorum yaptı.

İlgili haber;Mustafa Ceceli eşinden boşandı!

Magazin basınında manşetleri süsleyen Mustafa Ceceli, hakkında yapılan yorumlara sosyal medya hesabından Bakara Suresi'nin bir ayetini paylaşarak yanıt verdi.

İlgili haber;Boşanmanın perde arkası!

İŞTE CECELİ'NİN O PAYLAŞIMI:
Mustafa Ceceli'nin "Cumanız mübarek olsun" notunu düştüğü paylaşımını yorumlara kapatması dikkat çekti.
            

Selin İmer bugüne kadar sosyetik playboylarla yaşadığı aşklarla gündeme gelmişti.

Selin İmer'in adı geçmişte, şu sıralar Bensu Soral ile aşk yaşayan Hakan Baş ile anılmıştı.
       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder