ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

4 Eki 2016

Rüzgar Çetin tahliye edildi!

Beşiktaş'ta ters yöne girerek bir polis memurunun şehit olmasına neden olan Rüzgar Çetin tahliye edildi...

Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı otomobilin trafik ekibine ait bir polis aracı ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 polis şehit olmuş, 1 polis de ağır yaralanmıştı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Rüzgar Çetin, bugün tahliye edildi.

Rüzgar Çetin 6 yıl 3 ay ceza aldı ve yattığı süre göz önünde bulundurularak serbest bırakıldı. Mahkeme kararı oy çokluğuyla aldı.

Kaza sorası yaralı polisin ailesi şikayetini geri çekerken şehit polisin eşi 'şikayetimden asla vazgeçmeyeceğim' demişti.

Ancak aradan geçen 5 ayın sonunda şehit polisin eşi de şikayetini geri çekmiş, bu kararından ötürü de herhangi bir para almadığını kaydetmişti.

22.5 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENMİŞTİ

Polis memuru İsmet Fatih Alagöz’ün şehit olmasına, polis memuru Emre Tetik’in ise yaralanmasına neden olduğu gerekçesiyle 9 aydır tutuklu yargılanan Rüzgar Çetin’in yargılandığı davada savcı esas hakkındaki mütalaasında, Rüzgar Çetin’in bilinçli taksirle ölüme ve yaralamaya sebep olmak suçundan iddianamedeki gibi 3 yıldan 22,5 yıla kadar hapisle cezalandirilmasıni talep etmişti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder