ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

17 Haz 2016

Şahan Gökbakar ve Engin Altan Düzyatan'ın süper lüks bebek arabaları!


Ünlü komedyen Şahan Gökbakar ve ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, oğullarını bebek arabasıyla gezdirirken çektirdikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı. Gökbakar ve Düzyatan'ın kullandıkları bebek arabalarının fiyatları ise dudak uçuklattı.

İstanbul'da aynı sitede oturan Şahan Gökbakar-Selin Ortaçlı ve Engin Altan Düzyatan-Neslişah Alkoçlar çiftleri, birlikte Fransa'ya tatile gitti. Kasım ayında oğlu Deniz Efe'yi kucağına alan Gökbakar ile Ocak ayında oğlu Emir Aras ile babalık heyecanını tadan Düzyatan, önceki gün oğullarını gezdirirken çekilmiş bir fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Gökbakar, fotoğrafa 'Babalar ve oğullar... Paşalar arabalarında şemsiye altında takılıyor, babalar yağmur altında yürüyüp onları gezdiriyor. Bunu da mı görecektik!' notunu düştü.

BEBEK ARABALARININ DUDAK UÇUKTALAN FİYATLARI


Şahan Gökbakar, oğlu Deniz Efe'yi Türkiye'de 3 bin 500 TL'ye satılan Stokke marka bebek arbasıyla gezdiriyor.

İşte Gökbakar'ın kullandığı bebek arabası (Aşağıda)



ENGİN'İNKİ YAKLAŞIK 10 BİN TL

TRT ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan ise aynı zamanda İngiliz otomobil devi Aston Martin'in özel olarak ürettiği bebek arabasını kullanıyor. İngiltere'de yaklaşık 2 bin Paund'a satılan bebek arabasının Türkiye'deki satış fiyatı ise yaklaşık 10 bin TL.


İşte Engin Altan Düzyatan'ın kullandığı bebek arabası (Üstte)




Posta.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder