ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

15 Haz 2016

İstanbul Arnavutköy'de çatışma: 1 polis şehit!


İstanbul Arnavutköy'de iki polisin yaralandığı saldırının ardından düzenlenen operasyon tamamlandı. Operasyonda bir saldırgan silahıyla birlikte ölü ele geçirildi. Yaralı bir polis memuru ise hastanede şehit düştü!

Arnavutköy’de uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim sırasında aranan şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibine yönelik silahlı saldırıda, ilçe emniyet müdürü ve bir polis memuru yaralandı. Sonrasında başlatılan operasyonda saldırgan bir gecekonduda kıstırıldı. Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyon sonrası gecekonduda yaşayan Seyithan Genç isimli saldırgan etkisiz hale getirildi. Çıkan çatışmada yaralanan ve hastaneye kaldırılan polis memuru Ayhan Ölçer hastanede şehit düştü!

POLİS BİR KİŞİYİ GÖZALTINA ALMAK İSTEDİ

Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine bir polis memuru yaralandı. Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı.


İLÇE EMNİYET AMİRİ DE YARALANDI!

Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü Aykut Korkmaz da ayağından yaralandı. Korkmaz, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi. Park ve çevresi boşaltılıp güvenlik şeridi çekilirken, polis helikopteri de bölgeyi havadan helikopterle kontrol etti.

OPERASYON SONA ERDİ

Özel harekat polislerinin kuşattığı gecekonuya operasyon yapıldı. Canlı yayında silah sesleri yankılandı. Yaklaşık yarım saat süren çatışma sonrasında operasyon sona erdi ve 1 saldırgan gecekonduda öldürüldü!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder