ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

2 Nis 2016

Kiralık Aşk'ta Ömer ve Defne'nin öpüşme sahnesi ekrana kilitledi!


Yayınlandığı günlerde başarılı bir reyting performansı yakalayan Kiralık Aşk dizisinin dün geceki bölümüne Ömer ve Defne'nin öpüşme sahnesi damgasını vurdu.


Star'da yayınlanan Kiralık Aşk dizisinin başrol oyuncuları Elçin Sangu ve Barış Arduç'un dizinin son bölümünde yayınlanan öpüşme sahnesi çok konuşulacak.
Oyuncu sevgilisi Gupse Özay'ın engellemesi yüzünden dizide Ömer ve Defne karakterinin uzun süredir öpüşmelerinin yasak olduğu iddia ediliyordu. Dizinin dün yayınlanan 40. bölümünde ise her iki oyuncunun da oldukça cüretkar sahneleri vardı.



REYTİNGDE SURVİVOR'DAN SONRA İKİNCİ

Öte yandan reyting sonuçlarına göre dün gece Survivor'dan sonra en çok izlenen program Kiralık Aşk dizisi oldu.



SANGU: AŞIRI DERECEDE EROTİZME KARŞIYIM

Son dönemin parlayan yıldızlarından Elçin Sangu, oyunculukla ilgili kuralları olduğunu söylemişti. Aşırı çıplaklığa karşı olduğunu açıklayan oyuncu Sangu, şöyle demişti: "Türkan Şoray benzetmesi gibi olmasın ama benim de oyunculukla ilgili kurallarım var. Aşırı derecede erotizme karşıyım. Tabii çok uç noktalardan bahsediyorum ama tamamen çıplaklık bana göre değil."



DİZİDEN AYRILACAK MI?

Diziden ayrılacağa yönünde çıkan haberlere de açıklık getiren Elçin Sangu, ”Öyle bir şey yok. Senaryo ne zaman biterse o zaman doğal olarak ayrılırım. Ama onu biz oyuncular değil bir üst kademe bilir. Şu konuya da değinmek isterim ki zamanında çıkan tükenmişlik sendromu haberleri de yalan. Öyle bir şey kesinlikle yok.” dedi.



Gupse Özay ve Barış Arduç uzun süredir birlikte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder