ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

15 Mar 2016

Umut Bulut, babasını son yolculuğuna uğurladı!


Ankara'daki terör saldırısında babasını kaybeden Umut Bulut, Kayseri'deki baba evinde taziyeleri kabul etti. Umut Bulut'un ayakta durmakta zorlandığı dikkatlerden kaçmadı. Galatasaraylı Umut Bulut, cenaze töreninde ise gözyaşlarına boğuldu.

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut, Ankara'daki hain terör saldırısında hayatını kaybeden babası Kemal Bulut'un Kayseri'deki evinde taziyeleri kabul etti.

Oldukça üzgün görünen Umut, gözyaşlarına hakim olamadı. Taziye evinde Kemal Bulut için mevlit okundu, dualar edildi. Bulut: "Gerçekten çok farklı duygular içindeyim. Şu anda fazla bir şey söyleyemem. Babamın mekanı cennet olsun. Şu anda söyleyeceklerim bu kadar. Diğer ölenlerin hepsine de Allah rahmet eylesin" dedi.""

"BABAMIN CEP TEEFONU ÇALIYOR AMA AÇMIYORDU"

Umut Bulut, yaptığı açıklamada, "Babamla en son Ankara'daki Gençlerbirliği maçından önce görüştük. Maç esnasında da selamlaştık sonra gitti işte... Ben kendisini İstanbul'a döndükten sonra telefonla çok kez aradım, cep telefonu çalıyor ama açmıyordu. Babamın terör saldırısında hayatını kaybettiğini ertesi gün sabah öğrendim. Çok üzgünüm" dedi.

CENAZE NAMAZINDA DAYANAMADI

Umut Bulut, babasının cenaze namazı kılındığı anlarda gözyaşlarına boğuldu. Umut Bulut'u o anlarda Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim teskin etmeye çalıştı.





EVDE TAZİYELERİ KABUL ETTİ


Galatasaray Futbol Takımı, yöneticiler ve tesis çalışanları, Umut Bulut'un babasının cenazesi için Kayseri'ye gitti.



Sarı Kırmızılar'ın eski teknik direktörü Mustafa Denizli de Kayseri'ye gidenler arasında yer aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder