ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

2 Mar 2016

Sabri'den eşine süper lüks hediye!


Geçtiğimiz yıl Galatasaray'la sözleşme yenileyen Sabri Sarıoğlu, sözleşme şartlarından dolayı taraftarın tepkisini çekmişti. Bu tepkiler üzerine eşi Yağmur'a aldığı 2.5 milyon TL'lik süper lüks otomobil Lamborghini'sini elden çıkarmıştı. Ancak Yağmur Sarıoğlu bu defa aynı marka otomobilin bir üst modeliyle objektiflere yakalandı.

İstanbul gecelerinin yeni medyatik güzelleri, Hatice Gönül ve Yağmur Sarıoğlu oldu. Galatasaraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun eşi olan Yağmur Sarıoğlu, önceki gün almak için test sürüşüne çıktığı 3.5 milyon TL’lik Lamborghini Aventador ile görüntülendi.



OTOMOBİLİ VALEYLE EVE GÖNDERDİ

Tam bir hız tutkunu olan Sarıoğlu, internet fenomeni Kerimcan Durmaz’la birlikte geldiği mekânda Gökhan Gönül’ün eşi Hatice Gönül’le buluştu. Sarıoğlu, fotoğrafları çekildikten sonra sesiyle Asmalımescit sokaklarını inleten otomobilini valeyle eve gönderdi.



İşte Yağmur Sarıoğlu'nun yeni oyuncağı

SABRİ'NİN JESTLERİ BİTMEK BİLMİYOR

Geçtiğimiz yıl eşine hediye ettiği 2.5 milyon TL değerindeki Lamborghini ile olay adam haline gelen futbolcu Sabri Sarıoğlu’nun jestleri bitmek bilmiyor. Ünlü futbolcu, pilot eşi Yağmur Sarıoğlu için 590 bin TL değerindeki hibrit BMW i8 satın aldı.

Geçen aylarda özel bir havayolu şirketinde işe başlayan eşine jest yapan futbolcunun, otomobiline kendi ve eşinin ismiyle soyadlarının yer aldığı özel plaka taktırdığı öğrenildi.



Yağmur Sarıoğlu'nun geçtiğimiz yıl elden çıkarmak zorunda kaldığı o lüks otomobil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder