ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

12 Mar 2016

Galatasaray'da Fenerbahçe derbisi öncesi flaş iddia!


Mustafa Denizli'nin gidişinden sonra Galatasaray'da gözler yeni teknik direktörde. Biri yerli dört aday var. İddiaya göre Fenerbahçe derbisine Galatasaray yeni teknik direktörle çıkmayı planlıyor.

Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetiminin flaş bir karar aldığı ve Fenerbahçe derbisine yeni hocayla çıkmayı planladığı iddia edildi.

Son aday Rudy Garcia 



Galatasaray’ın gündemine gelen son isim, bir süre önce Roma’dan ayrılan Rudi Garcia oldu. Fransız teknik adam, Lille’de yıldızını parlatmasının ardından Roma’ya geçmiş, İtalyan ekibindeki macerasının bitmesiyle boşa çıkmıştı.

Bülent Ünder



Hürriyet Gazetesi
'nin haberibne göre; Galatasaray yönetimi, Mustafa Denizli'den boşalan teknik direktörlük görevi için Bülent Ünder isminde birleşti. Tecrübeli çalıştırıcı ilk görüşmede,“Biz Galatasaray’ın neferiyiz. Görevden hiçbir zaman kaçmayız” dedi.

Bu kararda Ünder’in G.Saray’da futbolculuk, antrenörlük, teknik direktörlük, divan kurulu üyeliği yapmış olması ve camiayı yakından tanıması rol oynadı.

İddia ettiler ama!


Bu arada Hollanda’nın AD gazetesi, dünkü sayısında Riekerink’in sarı-kırmızılıların yeni teknik direktörü olacağını iddia etti. Haberde, Hollandalı teknik adamın Orhan Atik ile birlikte çalışacağı ve dün imza atacağı belirtilmişti. Ancak bu olmadı.

Marcelo Bielsa...


Galatasaray'la adı geçen bir diğer teknik adam ise Marcelo Bielsa... Ancak Arjantinli hocanın aşırı disiplinli oluşu ve sürekli transfer talebinde bulunan bir karaktere sahip olması, deneyimli teknik adamı Galatasaray'a uzak tutuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder