ANASAYFA       SONDAKİKA       GÜNDEM       MAGAZİN       SİYASET      

22 Şub 2016

Düğün hazırlığı yapan nişanlı çifti kaza ayırdı!


Tekirdağ Ergene'de dün gece meydana gelen trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında 5 ay sonra evlenmeyi planlayan nişanlılar Hüseyin Karaca ve Duygu Özcan da vardı. Bugün toprağa verilen Duygu Özcan'ın cenazesinde takamadığı gelin duvağı tabutunun üzerine örtüldü.

Tekirdağ’ın Ergene'de dün gece Ahmet Sezer kullandığı otomobille virajı alamayınca karşı yönden gelen Şerif Karaca yönetimindeki otomobil ile çarpıştı.

Kazada hurdaya dönen araçlardaki Ahmet Sezer, Şerif Karaca, eşi Fatma Karaca ve oğlu Hüseyin Karaca ve nişanlısı Duygu Özcan hayatlarını kaybetti.


Kazada can verenler arasında bulunan Hüseyin Karaca ile Duygu Özcan'ın (23) bir süredir nişanlı olduğu ve gelecek Temmuz ayında evlenmeyi planladıkları ortaya çıktı.

Nişanlı çiftten Duygu Özcan bugün Tekirdağ'ın Saray ilçesinde toprağa verildi.



KIZININ TABUTUNA SARILIP GÖZYAŞI DÖKTÜ

Baba İbrahim Özcan, tabutuna sarıldığı kızının ardından "Güzel kızım, tatlı kızım. Düğününü yapacaktık. Sen bizi bıraktın gidiyorsun" diye gözyaşı döktü.

Duygu Özcan'ın tabutunun üzerine düğününde takacağı gelin duvağı örtüldü.

Kazada hayatını kaybeden Şerif Karaca ile eşi Fatma Karaca ve oğulları Hüseyin Karaca'nın yarın Saray ilçesinde, diğer otomobilin sürücüsü Ahmet Sezer'in ise, Çerkezköy'de toprağa verileceği öğrenildi.







Mehmet YİRUN-Şenol AKSOY / DHA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder